Câfer-i Sâdık, Hz. Aişe, Kısâî ve İbn-i Fudâle: "Rüyasında En'am Sûresini okuyan ve üzerine okunduğunu gören kimseyi; çoluk çocuğunun selâmeti, oğullarının muhafazası, dünya ve âhirette güzel bir rızıkla rızıklanacağı ile müjdeleyin buyurmuşlardır.

Seyyid Süleyman: Cenab-ı Aişe-i Sıddıka Radyallahü Anha ile Kesai ve Ibn-i Fuzale demişlerdir ki: Rüyasında Sure-i En'am'ın tamamını veya bir kısmını okuyan yahut okunduğunu görenin dostları ve ailesi selamete çıkar. Evlatları muhafaza olur. Bu rüya, hem dünya, hem ahiret için hayır ve bereketi müjdeler.
Ibn-i Sirin (R.A.) rüya sahibinin, dünya ve ahirette saadete nail olacağını söylüyor.
Kirmani için bu rüya; deve, sığır, koyun ve emsali hayvanlar bakımından servet sahibi olmaya delalet eder.
Cafer-i Sadık (R.A.)'ın beyanına göre, Cenab-ı Hakk rüya sahibini taat ve ibadette muvaffak eder.

Rüyada En'am suresini okuduğunu görmek, selamete işarettir.

Bir kimse rüyasın da En’am Suresini okunduğunu görmek, aile halkının selametine, dünya ve ahirette güzel rızıklanmaya işarettir. Rüyada En’am süresini okuduğunu görmek iyilik ve cömertliğe, yüce Allah in o kimseye merhametine, dünya ve ahiret rızkına işarettir.

Hz. Ayse (RA) buyurmustur En am suresini veya sureden bir kaç ayeti Rüyasinda okuyan veya dinleyen veya okundugunu gören, çoluk çocugunun selameti, muhafazasi, dünya ve ahirette hayir ile müjdelenmistir. îbni Sirin e göre: Dünyada ve ahirette saadete nail olur. Deve, sigir, koyun ve benzeri hayvanlar cihetinden zengin olmaya delalet eder. Caferi Sadik ise, rüya sahibini Hakk Teala ibadetle mükafatlandirir, buyurmustur. Bir baska rivayete görede: Rüyada En am Suresini veya ondan bir parçayi okumak veya üzerine okundugunu görmek, çoluk çocugun selametine, dünya ve ahirette güzel rizikla riziklanmaya isaretir.Rüyada En am süresini okudugunu görmek; iyilik ve cömertlige, yüce Allah in o kimseye merhametine, dünya ve Bhiret nzkina isarettir.

Hz. Ayse (RA) buyurmustur En'am suresini veya sureden bir kaç ayeti rüyasinda okuyan veya dinleyen veya okundugunu gören, çoluk çocugunun selameti, muhafazasi, dünya ve ahirette hayir ile müjdelenmistir. îbni Sirin'e göre: Dünyada ve ahirette saadete nail olur. Deve, sigir, koyun ve benzeri hayvanlar cihetinden zengin olmaya delalet eder. Caferi Sadik ise, rüya sahibini Hakk Teala ibadetle mükafatlandirir, buyurmustur. Bir baska rivayete görede: Rüyada En'am Suresini veya ondan bir parçayi okumak veya üzerine okundugunu görmek, çoluk çocugun selametine, dünya ve ahirette güzel rizikla riziklanmaya isaretir.Rüyada En'am süresini okudugunu görmek; iyilik ve cömertlige, yüce Allah'in o kimseye merhametine, dünya ve Bhiret nzkina isarettir.

Rüyada en'am süresini veya ondan bir parcayi okumak veya üzerine okundugunu görmek, coluk cocugun selametine, dünya ve ahirette güzel rizikla riziklanmaya isaretir. rüyada en'am suresini okudugunu görmek; iyilik ve cömertlige, yüce allah'in o kimseye merhametine, dünya ve ahiret rizkina isarettir.