İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Bir kişinin rüyasında Mürselât Sûresinin tamamını okuduğunu veya okuyan bir kimseden dinlediğini görmesi; o kimsenin yalan söylemeye tövbe edeceğine, batılı terk edeceğine, din yolunda giderek herkese kendisini sevdireceğine, bol rızka ve rahmete kavuşacağına ve âhirette bütün korkulardan emin olacağına işaret eder.

Seyyid Süleyman: Ibn-i Sirin'e göre Mürselat Suresini rüyasında kısmen veya tamamen okuyan yahut okunduğunu gören, yalana tevbe eder. Batılı terkeder.
Kirmani diyor ki: Hep iyi huylu dindar, din yolunda bir insan olmayı arzu eder. Iyi amelleri dolayısıyle halk tarafından sevilir.
Cafer-i Sadık buyuruyor ki: Rızkı geniş olur. Mal kazanır.
Abdulgani diyor ki: Ailesi için gayret eder. Hem onlara hem halka karşı cömert olur.
Ibn-i Kesir ve Nafi'ye göre, Cenab-ı Hakk ona bol rızk ihsan eder. Geçimi rahat olur. Korku ve endişeden muhafaza edilir.

Rüyada Mürselat suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu görmek, korkudan emin olmaya, genişlik ve rahmetle rızıklanmaya, aile efradı hakkında cömert davranmaya işarettir.

Rüyada Mürselât Sûresi Okumak Okuduğunu Dinlediğini Ezberlediğini Görmek



Rüyada Mürselât suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu görmek; korkudan emin olmaya, genişlik ve rahmetle rızıklanmaya, aile efradı hakkında cömert davranmaya yorumlanır.





Rüyada bu mübarek sûreyi veya ondan bir parçayı okuduğunu veya kendi üzerine okunduğunu görmek, korku ve şiddetten emin olmaya, genişlik ve rahmetle rızıklanmaya, aile efradı hakkında cömert davranmaya, tevbe ve istiğfara, bâtılı terke ve güzel huya delâlet eder.

Rüyada mürselât suresini okuduğunu görmek her türlü korku ve endişeden emin olmaya, geniş rahmete nail olmaya, aile efradına cömert davranmaya işaret eder.


*İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada Mürselat suresini okumak; rızkınızın bollaşacağına…
*İbn-i Sirin: Yalan konuşmaktan tövbe edip kötü şeyleri terk edeceğinize…
*Kirmani: Doğru ve dürüst bir yaşam tarzı seçeceğinize işarettir.


Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugu-nu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.


Ibn-i Sirin'e göre, rüyasinda Mürselat suresini okuyan veya dinleyen kisi, yalan söylemeye tövbe ederek, batili terk eder.
Din yolunda giderek kendisini herkese sevdirecek isler görür.
Bol rizk ile rahmete nail olur, ahiret korkusundan kurtulur.
Bir baska rivayete görede: Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugu-nu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.

Ibn-i Sirin'e göre, rüyasinda Mürselat suresini okuyan veya dinleyen kisi, yalan söylemeye tövbe ederek, batili terk eder. Din yolunda giderek kendisini herkese sevdirecek isler görür. Bol rizk ile rahmete nail olur, ahiret korkusundan kurtulur. Bir baska rivayete görede: Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugu-nu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.

Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugu nu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, Aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.

Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugu-nu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.

Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, Aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.

Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.

Rüyada Mürselat Süresini okuduğunu görmek,

Rüyada Mürselat süresini okuduğu nu görmek, korkudan emin olmaya, genişlik ve rahmetle rızıklanmaya, Aile etrafı hakkında cömert davranmaya işarettir.

Rüyada mürselat suresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, Aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.

Ibn i Sirin e göre, Rüyasinda Mürselat suresini okuyan veya dinleyen kisi, yalan söylemeye tövbe ederek, batili terk eder. Din yolunda giderek kendisini herkese sevdirecek isler görür. Bol rizk ile rahmete nail olur, ahiret korkusundan kurtulur. Bir baska rivayete görede: Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugu nu görmek, korkudan emin olmaya, genislik ve rahmetle riziklanmaya, Aile efradi hakkinda cömert davranmaya isarettir.