Rüyada nur görülmesi; hidayete yorumlanır. Bir kâfirin rüyasında nur görmesi; Allah'ın o kâfiri İslâm'la şereflendireceğine ve o kimsenin dünya ve âhirette manen Allah'a yaklaşacağına, kişinin rüyasında nurdan bir elbise giydiğini görmesi; o kimsenin istifade edeceği bir ilmi elde edeceğine işaret eder

Rüyada Nur (Aydınlık) Görmek Ne Demektir Tabirleri Rüya Yorumları



Rüyada nur görmek, hidayete, isyandan sonra tövbeye ve körlükten sonra basirete kavuşmaya yorumlanır.

İnsanın nurdan zulmete çıkması, zenginlikten sonra fakirliğe, izzetten sonra zillete, hidayetten sonra sapıklığa ve kör olmasına yorumlanır.

Nur, salih amellere, ilme, Kur'ana, salih bir evlada ve alime yorumlanır.

Nurdan bir elbiseye büründüğünü veya nurdan bir gömlek giydiğini gören kimse, faydalanacağı bir ilim elde eder. Yahut Allah (C.C.)'a ibadet etmeye yönelir.

Rüyada tenasül uzvundan veya bazı azalarından nur çıktığını gören kimsenin, ilmiyle veya duasıyla faydalanılan bilgili bir çocuğu olur.






Rüyada nur görmek, hidayete isarettir. Kafir olan birisi rüyada zulmetten nura ve karanliktan aydinliga çiktigini görse, Allah (C.C.) onu islam ve imanla sereflendirir. Ve o kimse dünya ve ahirette manen Allah (C.C.) a yaklasir, insanin nurdan zulmete çikmasi, zenginlikten sonra fakirlige, izzetten sonra zillete, hidayetten sonra sapikliga ve kör olmasina isarettir. Nur, salih amellere, ilme, Kur an a, salih bir evlata ve alime isarettir. Nurdan bir elbiseye büründügünü veya nurdan bir gömlek giydigini gören kimse, faydalanacagi biri ilim elde eder. Yahut Allah (C.C.) a ibadet etmeye yönelir. Rüyada tenasül uzvundan veya bazi azalarindan nur çiktigini gören kimsenin, ilmiyle veya duasiyla faydalanilan bilgili bir çocugu olur.

Rüyada nur görmek, hidayete isarettir. Kafir olan birisi rüyada zulmetten nura ve karanliktan aydinliga çiktigini görse, Allah (C.C.) onu islam ve imanla sereflendirir. Ve o kimse dünya ve ahirette manen Allah (C.C.)'a yaklasir, insanin nurdan zulmete çikmasi, zenginlikten sonra fakirlige, izzetten sonra zillete, hidayetten sonra sapikliga ve kör olmasina isarettir. Nur, salih amellere, ilme, Kur'an'a, salih bir evlata ve alime isarettir. Nurdan bir elbiseye büründügünü veya nurdan bir gömlek giydigini gören kimse, faydalanacagi biri ilim elde eder. Yahut Allah (C.C.)'a ibadet etmeye yönelir. Rüyada tenasül uzvundan veya bazi azalarindan nur çiktigini gören kimsenin, ilmiyle veya duasiyla faydalanilan bilgili bir çocugu olur.

Rüyada nur (ışık) görmek, isyan ve tuğyandan sonra tövbe etmeye, körlükten sonra basirete; salih amele, hayırlı evlada, Kuran'a, âlime, dine ve hidayete ermeye işarettir.
Rüyada ışıklı bir elbiseye büründüğünü veya nurdan bir gömlek giyindiğini görmek; rüyayı görenin faydalı ilim ve hikmete sahip olmasına, salihlerden ve imanının kuvvetli olmasına delâlet eder.
Rüyada bazı azalarından nur fışkırdığını görmek; rüyayı görenin ilim ve irfan sahibi olacak bir çocuğunun dünyaya gelmesine işarettir.
Rüyada evinin üstüne nur yağdığım görmek; sahibinin ferahlığa ve sevince ermesine işarettir.
Kafir bir kimse bu rüyayı görürse Islama Allah'a yakınlığı keşfeder.
Karanlıktan aydınlığa çıktığını görmek; rüya sahibinin fakirse zengin olacağına, küfür içindeyse hak yolu bulup hidayete ereceğine, keder ye üzüntü içindeyse feraha ve saadete kavuşacağına işarettir.