Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada sıcak kara balçığı görmek, rüya sahibi için yönelecek hayra delalet eder. Özellikle suyu kaybetmiş yahut fakir olursa, kolay ve az bir rızıkla fakirlikten kurtulmaya delalet eder.
Bu rüyayı bekar görürse evlenir. Ve kayınbaba, kayınbirader ve kayınvalide gibi akrabası olur.
Bu rüyayı görmek, geçim darlığına da delalet eder.
Bu rüyadan meydana gelen menfaat ve zarar, rüyayı görenin kayınpeder, kayınvalide ve kayınbirader gibi akrabasına nisbet edilir.
Yine bu rüya, üzüntü, keder ve sıkıntıya delalet eder. Bundan dolayı sıcak ve siyah çamurlu pınara vardığını gören üzüntüye düşer. Mezkur pınarlara siyahlığından dolayı bu hal büyüklükle vuku bulur, zira tabirde siyahlık, ululuktur.. Zikredilen pınarlar malın ziyadeliği-ne, kazanç ve faidenin başlangıcına ve hayrın aşikare olmasına delalet eder.

Kişinin rüyada sıcak kara balçık görmesi, kendisi için hayra delâlet eder.
Fakir bir kimsenin bu rüyayı görmesi, kolay ve az bir rızıkla fakirlikten kurtulmaya delâlet eder.

Rüyada sıcak kara balçığı görmek, rüya sahibi için yönelecek hayra delalet eder.
Özellikle suyu kaybetmiş yahut fakir olursa, kolay ve az bir rizıkla fakirlikten kurtulmaya delalet eder.
Bu rüyayı bekar görürse evlenir.
Ve kayınbaba, kayınbirader ve kayınvalide gibi akrabası olur.
Bu rüyayı görmek, geçim darlığına da delalet eder.
Bu rüyadan meydana gelen menfaat ve zarar, rüyayı görenin kayınpeder, kayınvalide ve kayınbirader gibi akrabasına nisbet edilir.
Yine bu rüya, üzüntü, keder ve sıkmtiya delalet eder.
Bundan dolayı sıcak ve siyah çamurlu pınara vardığını gören üzüntüye düşer.
Mezkur pınarlara siyahliğından dolayı bu hat büyüklükle vuku bulur, rüya tabirinde siyahlik, ululuktur.
Zikredilen pınarlar malın ziyadeliğine, kazanç ve faidenin başlangıcına ve hayrin aşikare olrasına delalet eder.


Rüyada Sıcak Kara Balçık Görmek Rüya Yorumu Ne Demektir Rüya Tabirleri



Rüyada sıcak kara balçığı görmek, rüya sahibi için yönelecek hayra işaret eder. Bu rüyayı bekar görürse evlenir.



Rüyada sicak kara balçigi görmek, rüya sahibi için yönelecek hayra delalet eder. Özellikle Suyu kaybetmis yahut fakir olursa, kolay ve az bir rizikla fakirlikten kurtulmaya delalet eder. Bu rüyayi bekar görürse evlenir. Ve kayinbaba, kayinbirader ve kayinvalide gibi akrabasi olur. Bu rüyayi görmek, geçim darligina da delalet eder. Bu rüyadan meydana gelen menfaat ve zarar, rüyayi görenin kayinpeder, kayinvalide ve kayinbirader gibi akrabasina nisbet edilir. Yine bu rüya, üzüntü, keder ve sikmtiya delalet eder. Bundan dolayi sicak ve siyah çamurlu pinara vardigini gören üzüntüye düser. Mezkur pinarlara siyahligindan dolayi bu hat büyüklükle vuku bulur, rüya tabirinde siyahlik, ululuktur. Zikredilen pinarlar malin ziyadeligine, kazanç ve faidenin baslangicina ve hayrin asikare olrasina delalet eder.

Rüyada sicak kara balçigi görmek, rüya sahibi için yönelecek hayra delalet eder. Özellikle suyu kaybetmis yahut fakir olursa, kolay ve az bir rizikla fakirlikten kurtulmaya delalet eder. Bu rüyayi bekar görürse evlenir. Ve kayinbaba, kayinbirader ve kayinvalide gibi akrabasi olur. Bu rüyayi görmek, geçim darligina da delalet eder. Bu rüyadan meydana gelen menfaat ve zarar, rüyayi görenin kayinpeder, kayinvalide ve kayinbirader gibi akrabasina nisbet edilir. Yine bu rüya, üzüntü, keder ve sikmtiya delalet eder. Bundan dolayi sicak ve siyah çamurlu pinara vardigini gören üzüntüye düser. Mezkur pinarlara siyahligindan dolayi bu hat büyüklükle vuku bulur, rüya tabirinde siyahlik, ululuktur. Zikredilen pinarlar malin ziyadeligine, kazanç ve faidenin baslangicina ve hayrin asikare olrasina delalet eder.

Rüyada sıcak kara balçığı görmek, rüya sahibi için yönelecek hayra işaret eder. .
Bu rüyayı bekâr görürse evlenir. Kayınbabası, kayınbiraderi ve kayınvalidesi hayatta olan bir evlilik yapar.