Bir kimsenin rüyasında bu sûreyi okuduğunu veya okuyan birisinden dinlediğini görmesi; o kimsenin dini itikadının gayet kuvvetli olduğuna, dini bir cemaati ziyaret ederek onlarla kaynaşacağına, eğer kendisine bir iftira edilirse buna aldırmayacağına, o kişinin dünya işlerinin düzenli olduğuna, rızkını biraz zorlanarak temin edeceğine, borca gireceğine ve âhireti sevip dünyayı unutacağına yorumlanır.

Seyyid Süleyman: Ibn-i Sirin diyor ki: Tekasür Suresini rüyasında okuyan yahut okunduğunu gören, iyi insanları ziyaret edip, onlarla dost olur.
Kirmani şöyle söylüyor: Hakkında yapılan iftiraları duymaz. Işlerinde muvaffak olur. Mal kazanır.
Cafer-i Sadık buyuruyor ki: Bahtı açık olur. Fakat, o dünya ni'metlerine itibar etmez. Dine yönelir.
Abdulgani demiştir ki: Rızkını güçlükle kazanır. Borcu olur. Dünyayı unutur, ahireti ister.

Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; çok mal ile rızıklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye işarettir.

Tekasür Suresini okuduğunu görmek, dünya malına işaret eder.

Rüyada Tekasür süresini okumak yada Tekasür suresini kendi üzerine okunduğunu görmek, Mala ve rızka işaret eder. Tekasür suresi dünya içi maldır.

Rüyada Tekâsür Sûresi Okumak Okuduğunu Dinlediğini Ezberlediğini Görmek



Rüyada Tekâsür suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; çok mal ile rızıklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye yorumlanır.



Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayi okudu Günü görmek; çok mal île riziklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye isarettir.

Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayi okudu-günü görmek; çok mal île riziklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye isarettir.

Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayi okudu Günü görmek; çok mal île riziklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye isarettir.

Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayi okudu-günü görmek; çok mal île riziklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye isarettir.

Bu süreyi rüyada okuyan veya dinleyenin dini inanci kuvvetli olur. Dini bir cemaati ziyaret ederek onlarla kaynasir. Bu kisi hakkinda iftirada bulunurlarsa da o aldirmaz. Dünyada isleri yolunda gider. Eline mal geçer. Rizkini güçlükle temin eder. Borçlu olur. Ahireti sever, dünyasini unutur. Bir baska rivayete görede: Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayi okudu-günü görmek; çok mal île riziklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye isarettir.

Bu süreyi Rüyada okuyan veya dinleyenin dini inanci kuvvetli olur. Dini bir cemaati ziyaret ederek onlarla kaynasir. Bu kisi hakkinda iftirada bulunurlarsa da o aldirmaz. Dünyada isleri yolunda gider. Eline mal geçer. Rizkini güçlükle temin eder. Borçlu olur. Ahireti sever, dünyasini unutur. Bir baska rivayete görede: Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayi okudu Günü görmek; çok mal île riziklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye isarettir.