Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada yatsı zamanı: «Akşam ağlaya ağlaya babalarına geldiler.» (Sure-i Yusuf, ayet 16) mealindeki ayet işaretince hile yapmaya, yalan söylemeye, fitne çıkmasına ve sonucu belli olmayan bir şeye delalet eder.
Bazen de yatsı zamanını görmek: «Akşam, sabah Rabbın hamdı ile (tenzih ve) teşbih et.» (Sure-i Mümin, ayet 55) mealindeki ayet gereğince teşbih, tehlil ve zikre delalet eder.

Rüyada yatsı zamanını görmek, hile yapmaya, yalan söylemeye,fitne çıkmasına ve sonucu belli olmayan bir şeye işarettir.Bazen de yatsı zamanını görmek, teşbih, tehlil ve zikre işarettir.

Bir kimsenin rüyada yatsı vaktini görmesi; “Akşam, sabah Rabını hamd ile (tenzih ve) tesbih et!” mealindeki ayet gereğince, Allahü Teâlâ'yı teşbih etmeye, zikre, şükre ve ibadete, bunun neticesi de mağfirete mazhariyete delâlet eder.
Bazı kere de yatsı vakti, hile yapmaya, yalan söze, fitne zuhu-runa ve akıbeti belli olmayan bir şeye delâlet eder.

Rüyada yatsı vaktini görmek dua ve zikir vaktinin geldiğine, kendini yatsı namazı kılarken görmek herkesin hoşnut olacağı bir iş yapacağınıza, imanınızın kuvvetleneceğine ve gafletten kurtulacağınıza işaret eder.


Rüyada yatsi zamanim görmek, hile yapmaya, yalan söylemeye,fitne çikmasina ve sonucu belli olmayan bir seye isarettir.
Bazen de yatsi zamanim görmek, tesbih, tehlil ve zikre isarettir.

Rüyada zamanın yatsı vakti olduğunu görmek, teşbih ve zikrin devamına yorumlanır.

Rüyanızda yatsı vaktinde olduğunuzu fark etmeniz, allah’ zikretmeye teşbih çekmeye işarettir. Kimi yorumculara göre vaktin yatsı olduğunu görmek, haset düşünen, ara bozucu kimseye, delildir. Çevrenizdeki kişilere dikkat etmenizde fayda vardır.

Rüyada yatsi zamanini görmek, hile yapmaya, yalan söylemeye, fitne çikmasina ve sonucu belli olmayan bir seye isarettir. Bazen de yatsi zamanini görmek, tesbih, tehlil ve zikre isarettir.

RüyadaYatsı VaktiGörmek Ne Demektir



Rüyada yatsı zamanı hile yapmaya, yalan söylemeye, bozgunculuk çıkmasına ve sonucu belli olmayan bir şeye yorulur. Bazen de tespih, tehlil ve zikre yorulur.

Rüyada yatsi zamanim görmek, hile yapmaya, yalan söylemeye,fitne çikmasina ve sonucu belli olmayan bir seye isarettir. Bazen de yatsi zamanim görmek, tesbih, tehlil ve zikre isarettir.

Rüyada yatsi zamanim görmek, hile yapmaya, yalan söylemeye,fitne çikmasina ve sonucu belli olmayan bir seye isarettir. Bazen de yatsi zamanim görmek, tesbih, tehlil ve zikre isarettir.