Bir kimsenin rüyasında Zümer Sûresi'ni okuduğunu veya okuyan birisinden dinlediğini görmesi; o kimsenin kitap meraklısı birisi olduğuna işaret eder. O kimsenin birçok kitap toplayacağına, o kitaplarda yazılı olan ilimleri okuyarak topluma faydalı olacağına ve kıyamet gününde iman edenlerin önünde bulunacağına yorumlanır.

Seyyid Süleyman: Ibn-i Sirin diyor ki: Zümer Suresini rüyasında tamamen veya kısmen okuyan yahut okunduğunu görenin günahları Allah (C.C.) tarafından afvedilir. Îmanla göçer.
Kirmani şöyle diyor: Rüya sahibi bilgili, zeki, idraklı ve ileri görüşlü olur. Ahirete hayırla irtihal (göçer) eder.
Cafer-i Sadık buyuruyor ki: Kadri yükselir. Dini kuvvetlenir. Muhterem ve mükerrem olur.
Abdulgani diyor ki: Kitap meraklısı olup, birçok kitaplar toplar. O kitaplardaki bilgilerden hem kendisi faydalanır, hem de halkın istifade etmesini sağlar.
Ibn-i Kesir demiştir ki: Kıyamet günü mü'minlerin ilk safında bulunur. Dini halis, akıbeti hayırlı olur. Çok sevap kazanır.
Nafi'nin yorumu ise şöyle: Torununu çocuğunu görecek kadar çok yaşar.

Rüyada Zümer Suresini okumak veya ondan bir parça okuduğunu görmesi, ahiret hayatının güzel yaşamasına işaret eder.

Rüyada Zümer Suresini okuduğunu görmek, kıyamet günü müminlerle ön safta bulunmaya, güzel yaşamaya işarettir.

Rüyada Zümer Suresinl veya ondan bir parçayi okuduGunu görmek; kiyamet Günü mü minlerle ön safta bulunmaya, güzel akibete ve kl taplara isarettir.

Rüyada Zümer Suresinl veya ondan bir parçayi okuduGunu görmek; kiyamet günü mü'minlerle ön safta bulunmaya, güzel akibete ve kl-taplara isarettir.

Rüyada Zümer Suresinl veya ondan bir parçayi okudugunu görmek; kiyamet Günü mü minlerle ön safta bulunmaya, güzel akibete ve kitaplara isarettir.

Rüyada Zümer Suresinl veya ondan bir parçayi okudugunu görmek; kiyamet günü mü'minlerle ön safta bulunmaya, güzel akibete ve kitaplara isarettir.

Bu süreyi rüyasinda okuyan veya okundugunu görüp dinleyen kimse, kitap meraklisi olur. Bir çok kitap toplar. Onlardaki ilmi ögrenerek halka faydali olur. Kiyamet gününde iman edenlerin en ön safinda bulunur. Rüyada Zümer Suresinl veya ondan bir parçayi okudugunu görmek; kiyamet günü mü'minlerle ön safta bulunmaya, güzel akibete ve kitaplara isarettir.

Bu süreyi Rüyasinda okuyan veya okundugunu görüp dinleyen kimse, kitap meraklisi olur. Bir çok kitap toplar. Onlardaki ilmi ögrenerek halka faydali olur. Kiyamet gününde iman edenlerin en ön safinda bulunur. Rüyada Zümer Suresinl veya ondan bir parçayi okudugunu görmek; kiyamet Günü mü minlerle ön safta bulunmaya, güzel akibete ve kitaplara isarettir.

Rüyada zamer suresini okuduğunu görmek huzurlu ve rahat bir hayat, kıyamet günü ön saflarda bulunmaya, güzel hale işaret eder.


Rüyada Sûre-i Zümer'i veya ondan bir parçayı okuduğunu veya kendi üzerine okunduğunu görmek, kıyamet günü mü'minlerle ön safta bulunmaya, dinde salaha, güzel akıbete, çok sevaba ve kitaplara delâlet eder.
Cafer-i Sâdık hazretleri demişlerdir ki: O kimsenin kadri yükselir, dini kuvvetlenir, muhterem ve mükerrem olur.
İbn-i Kesir de: Kıyamette mü'minlerin ilk safında bulunur, demiştir.